15 martie 2014

Mai e putin pana la Roma

Cu cate o sapatamana, doua inainte de ultimele alergari oficiale, gerarul ce a trecut si roma ce va veni, parca ma lasa memoria sau incep sa gandesc in alti parametrii fata de cei care mi-au definit initial aceasta noua ocupatie, caci e inca noua la un an si vro 3 luni incomplete.

Dupa introducerea problemei trebuie sa urmeze firesc si o explicatie desfasurata a ei.

Ea incepe si se termina cu timpii, cu secundele, cu minutele ce inseamna ba mai repede, ba mai incet, dar ar trebui mai tare, dar unde e progresul...atatia de dar si cand colo singurul dar de care ar trebui sa ma bucur pana azi ar fi ca inca ma preocupa aceasta activitate si nu ca alerg cu 0.5 kmph mai repede sau mai incet si ca pot termina cu 3' ori 10' ori 15' mai repede o cursa decat una precedenta, caci pana la urma victoria e a mea daca TERMIN si ATAT!

Sper ca scriind aici sa termin cu toate frustrarile ce ma urmaresc de cateva zile si sa incetez in a crede ca imi pun sare pe rana cand intru pe endomondo unde se gasesc cativa prieteni ce alearga mult mai bine si ma amaresc.

Concluzie, sa las prostiile, sa continui si o sa fie mai bine daca o sa ocolesc mici probleme ce incepand din noiembrie nu m-au lasat ca saptamana de saptamana sau pun km la construirea alergatorului :)

Cu siguranta o sa mai citesc de cateva ori randurile de mai sus pana la roma :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu